Kiddy Guardianfix Pro 3 Είναι κατάλληλο για παιδιά από ενός έτους έως 12 ετών.. Product #: KID-0002 based on 0 reviews Regular price: $349.00 $349.00

Κάθισμα αυτοκινήτου Kiddy Guardianfix Pro 3

Κατασκευαστής: Kiddy
Κωδικός προϊόντος: KID-0002

Τιμή: 349.00

Περισσότερες Επιλογές

Επιλέξτε χρώμα - Kiddy:

Το νέο μοντέλο Guardianfix  προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια, καθώς συνδυάζει τα στοιχεία του προηγούμενου μοντέλου, το οποίο είχε βαθμολογηθεί με gut (2,1) στα τεστ των Stiftung Warentest και ADAC, με βελτιωμένη προστασία σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Επίσης, πληρεί το νέο πρότυπο  ECE-R44/04 (Supplement 10) και, συνεπώς, ανταποκρίνεται στις πιο πρόσφατες προδιαγραφές ασφαλείας.  

Το Guardianfix μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά από ένα κάθισμα Group 0. Tο αναβαθμισμένο Kiddy Impact Shield προσφέρει ιδανική προστασία, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά. Πρόσθετες λειτουργίες, όπως μια μεγαλύτερη γωνία κλίσης, ένα υποπόδιο ρυθμιζόμενο σε 5 θέσεις για επιπλεόν άνεση και βελτιωμένη ασφάλεια, χάρη στην εξαιρετική προσαρμοστικότητα και εργονομία του καθίσματος, διασφαλίζουν ότι το παιδί σας ταξιδεύει με απόλυτη ασφάλεια. 

Μια νέα ένδειξη στο προσκέφαλο του καθίσματος, που δείχνει σε ποιο σημείο πρέπει να βρίσκονται τα μάτια του παιδιού, λειτουργεί ως διαρκής υπενθύμιση ώστε το κεφάλι του παιδιού να έχει πάντα τη σωστή υποστήριξη. Το Guardianfix 3 μεγαλώνει μαζί με το παιδί και προσαρμόζεται τέλεια σε πλάτος και ύψος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους 9 μήνες περίπου (9 κιλά) μέχρι τα 12 χρόνια (36 κιλά). 

Το σύστημα Kiddy K-fix + επανασχεδιάστηκε. Οι σύνδεσμοι K-fix + είναι πλέον μακρύτεροι, για πιο εύκολη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο και προσφέρουν μεγαλύτερη βαθμό ανάκλισης. Επίσης, διαθέτουν μια νέα, έξυπνη πλάγια κίνηση. Αυτό έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Το κάθισμα μπορεί να κινηθεί πλαγίως, γεγονός που κάνει πιο εύκολο να το τοποθετήσετε. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης, το παιδικό κάθισμα θα γλιστρήσει προς το πλάι, απομακρύνοντας το παιδί σας από τη ζώνη πρόσκρουσης.

Το Guardianfix έχει αντανακλαστικά πάνελ στο προσκέφαλο, έτσι ώστε, σε περίπτωση ατυχήματος, το κάθισμα να είναι εύκολα ορατό στο σκοτάδι.

 Χαρακτηριστικά

 
   Perfect Fit
Το Guardianfix 3 μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις διαστάσεις του παιδιού. Για τα μικρότερα παιδιά το κάθισμα χρησιμοποιείται με το μαξιλαράκι και το Kiddy Impact Shield. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, το ύψος και το πλάτος του καθίσματος, καθώς και το υποπόδιο προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάπτυξή τους. Ο νέος δείκτης που επισημαίνει σε ποιο σημείο πρέπει να βρίσκονται τα μάτια του παιδιού, εξασφαλίζει ότι η πλάτη του καθίσματος είναι πάντα σωστά ευθυγραμμισμένη με το ύψος του παιδιού.
 
Kiddy Impact Shield
Ειδικά στα μικρά παιδιά το κεφάλι και ο αυχένας είναι πολύ πιο ευάλωτα σε περίπτωση ατυχήματος ή απότομου φρεναρίσματος, καθώς το κεφάλι είναι αναλογικά μεγαλύτερο και βαρύτερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του παιδιού από ό,τι σε έναν ενήλικο. Το Kiddy Impact Shield απορροφά την ενέργεια που εκλύεται και λειτουργεί σαν αερόσακος. Το σχήμα του επιτρέπει την πρόσθια κίνηση του επάνω τμήματος του σώματος, με αποτέλεσμα η πολύ ευαίσθητη περιοχή του αυχένα να καταπονείται πολύ λιγότερο σε σχέση με τις παραδοσιακές ζώνες ασφαλείας.
 
Kiddy Shock Absorber
Τα παιδιά άνω των 15 κιλών προσδένονται στο κάθισμα του αυτοκινήτου με τη ζώνη των 3 σημείων. Αυτό το σύστημα, ωστόσο, είναι σχεδιασμένο για ενήλικες. Το Kiddy Shock Absorber είναι ένα μοναδικό εξάρτημα ασφαλείας που διαθέτει το καθισμα το οποίο απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης ενεργώντας πάνω στη ζώνη των 3 σημείων.
 
Optimized Geometric Design 
Το κάθισμα Guardianfix 3 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, χωρίς, όμως, να εμποδίζει το παιδί να βλέπει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
 

High-teck material
Το κεφάλι και η περιοχή των ώμων στα παιδιά είναι σημεία ιδιαίτερα ευάλωτα, επειδή το κεφάλι είναι βαρύτερο από τον υπόλοιπο κορμό. Με τη χρήση του υλικού Honey Comb V2 στις ευαίσθητες αυτές περιοχές επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή προστασία.
 
One-hand height and width adjustment
Ο μοναδικός μηχανισμός του Guardianfix 3 σας βοηθάει να ρυθμίσετε ταυτόχρονα το ύψος και το πλάτος του καθίσματος, απλά πιέζοντας τη λαβή στο πίσω μέρος του καθίσματος. Χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι σας.
 
Correct buckling
Το κάθισμα έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα οδηγών που διευκολύνει το πέρασμα της ζώνης των 3 σημείων (μετα τα 15 κιλά), απομακρύνοντας τον κίνδυνο λάθους.
 
KIDDY K-fix Connectors
Με το σύστημα Kiddy Isofix, το παιδικό κάθιμα Kiddy Guardianfix 3 μπορεί να προσδεθεί στο αυτοκίνητο πολύ εύκολα. Το βελτιστοποιημένο σύστημα K-fix + επιτρέπει στο κάθισμα να κινηθεί προς το πλάι, μακριά από την πόρτα σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Επιπλέον, το νέο σύστημα κάνει δυνατή μια μεγαλύτερη γωνία κλίσης, που επιτρέπει στο παιδί να κάθεται άνετα, ιδιαίτερα κατά τα μεγαλύτερα ταξίδια. 
 
Retraction mechanism
Χάρη στο μηχανισμό που διαθέτει το Guardianfix 3, οι υποδοχές του Isofix μπορούν εύκολα να μαζευτούν στο εσωτερικό του παιδικού καθίσματος και αυτό να χρησιμοποιηθεί και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν  σύστημα Isofix.
 
Breathable 3-D mesh fabric
Η Kiddy χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες περιοχές του καθίσματος 3-D mesh fabric, ένα διχτυωτό υλικό που αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα, εξασφαλίζοντας άνεση ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.
Useinaircraft
Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών οι ζώνες του αεροπλάνου ίσως εγκυμονούν κίνδυνο για τα μικρά παιδιά σε περίπτωση αναταράξεων ή σε αναγκαστική προσγείωση. Το Guardianfix3 εγκριθεί από την TVRheinlandκαι την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για χρήση σε αεροσκάφη.
 
3-stage leg extension
Η θέση που κάθεται το παιδί εκτείνεται, ώστε η πλάτη και τα πόδια του να στηρίζονται σωστά σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του.
 
Durable cover
Τα υφάσματα μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30οC.
 
Διαστάσεις & Βάρος
Min.: Y 65cm x Π 55cm x Β 45cm. 
Max.: Y 83cm x Π 64cm x Β 50cm. 
Βάρος: 8kg περίπου.
 
 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι 'αυτό το προϊόν
Αξιολογήστε
ΚακόΆριστο
Σχόλιο στο Facebook